Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os på

40 76 55 53

Anlægsgartner i Vejle og omegn

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service udfører arbejde i Vejle, Børkop og Jelling, så står du og mangler en anlægsgartner til at hjælpe dig med din have, så er du kommet til de rette. Vi er et anlægsgartnerfirma, som har mange års erfaring med anlægsopgaver både for private, erhverv og det offentlige. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig med det, som du ønsker.

Haven er dit frirum

Haven er et vigtigt uderum for familier, skoler osv. Haven fungerer som et frirum og et sammenkomststed for familier og venner, derfor skal haven være brugbar og flot. Da haven bringer mange gode minder og aktiviteter med sig, som hele familien og børnene kan nyde. Her kan man rigtigt nyde naturen og få frisk luft samtidig med, at man er hjemme. Derfor skal du lade Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service hjælpe dig med at skabe de bedste omgivelser for dit udeareal. 

Vi er din professionelle anlægsgartner i Vejle

Vi har en bred erfaring med at anlægge udearealer. Vi anlægger udearealer for både skoler, institutioner, private og virksomheder. Vi udfører både mindre og større opgaver, hvad end det er småt beplantningsarbejde i din baghave til totalanlæg af udstykkede byggerunde i en stor enterprise. Som anlægsgartner har vi en bred erfaring og kan udføre arbejde for både store og små virksomheder og private hjem.

Hvis du er interesseret i at få havearbejde udført af en professionel anlægsgartner, så kan du læse mere her på siden om de anlægsopgaver, som vi udfører. Hvis du har nogle spørgsmål eller vil have et godt tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os i dag. Vi kan kontaktes på e-mail og telefon.

Tlf:     75 83 15 21

Mobil: 40 76 55 53

E-mail: morten@tshs.dk

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service • Frederikshøjvej 98, 7100 Vejle • CVR: 18285088 • Tlf: 75 83 15 21 • Mobil: 40 76 55 53 • E-mail: morten@tshs.dk