Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os på

40 76 55 53

Trapper i alle former etableres udendørs

Mangler du en udendørstrappe? En trappe er med til at forbinde ting i haven for eksempel din terrasse og have. Der er mange designmuligheder, når det kommer til trapper i haven. Hos Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service udfører vi trappearbejde og kan lave den trappe, som du står og mangler i din have, så du får et funktionelt og brugbart resultat. Vi laver alle former for trapper og lytter til dine idéer og tanker, så du får præcist det, du har forestillet dig.

Professionelt arbejde med trapper i sten og fliser

Vi laver en trappe, som er tilpasset anvendelsesformålet samt dine ønsker til looket. Vi har prøvet det meste indenfor trapper. Så vi ved, at der er mange forskellige måder at lave trapper på. Vi kan lave alt fra klassiske flisetrapper til haven, betontrapper, trapper i rustikke sten osv. Det kommer an på, hvad du går og drømmer om, så udfører vi alt arbejdet for dig. 

Trapper for privat og virksomheder

Vi udfører trapper for både privat og virksomheder. Her på siden kan du lade dig inspirere af noget af vores tidligere arbejde på billederne nedenfor. Her kan du se både klassiske havetrapper og specialbyggede trapper til udstilling af biler. Så hvad end du er privat eller en virksomhed, så kan vi hjælpe dig med løsningen.

Så står du i Vejle, Børkop eller Jellinge og mangler en udendørstrappe, så kontakt os i dag, hvis du skal have bygget trapper udenfor. Vi kan kontaktes på telefon og e-mail.

Tlf.:    75 83 15 21

Mobil: 40 76 55 53

E-mail: morten@tshs.dk

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service • Frederikshøjvej 98, 7100 Vejle • CVR: 18285088 • Tlf: 75 83 15 21 • Mobil: 40 76 55 53 • E-mail: morten@tshs.dk