Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os på

40 76 55 53

Dræn & omfangsdræn i Vejle og omegn

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service har mange års erfaring med anlægning af dræn og omfangsdræn for private hjem samt grundejerforeninger og lignende. Du kan derfor være sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde, hvis du vælger os. Med et omfangsdræn kan du holde huset tørt, da omfangsdrænet leder vandet væk fra huset, så du undgår vandmasser og fugt.

Mange former for dræn og omfangsdræn

Vi tilbyder blandt andet dræning af haver, dræn til trykvand, pumpedræn, men har du behov for andet indenfor dræn og omfangsdræn, så kontakt os med din forespørgsel, så kan vi helt sikkert finde en løsning. Da installationen af dræn og omfangsdræn er en større proces, så er det en god idé at overlade arbejdet til de professionelle Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service, som også står klar med rådgivning og vejledning både før, under og efter processen.

Har du problemer med vandmasser og fugt?

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service udfører arbejde i Vejle, Børkop og Jellinge. Så hvis du har problemer med vandmasser og fugt, så tag kontakt til os og få udført et ordentligt stykke arbejde. Uanset hvad, så har vi den rigtige løsning til dig, hvis du vil vandmasserne og fugten til livs. Vi udfører opgaven professionelt og til tiden.

På billederne nedenunder kan du se mulige drænløsning. Kontakt os for rådgivning.

Kontakt os i dag på telefon eller e-mail for rådgivning og et godt tilbud.

Tlf.:     75 83 15 21

Mobil:  40 76 55 53

E-mail: morten@tshs.dk

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service • Frederikshøjvej 98, 7100 Vejle • CVR: 18285088 • Tlf: 75 83 15 21 • Mobil: 40 76 55 53 • E-mail: morten@tshs.dk