Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os på

40 76 55 53

Belægning – Udendørs fliser og sten

Hos Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service udfører vi mange former for udendørs belægning alt efter, hvilket design og udtryk, som du ønsker. Vi udfører altid et arbejde, som er holdbart og passer til din have, så du som kunde opnår det bedste resultat. Vi udfører belægning på større og mindre arealer.

Terrasse eller havegang?

Skal du have lagt en flot terrasse eller en flisebelagt havegang, så har vi her hos Trædballe Skov & Have Service de bedste kompetencer i Vejle, Børkop og Jelling til at udføre opgaven for dig. Vi kan tilbyde alle former for flise belægning samt andre mere specielle former for belægning, så du og det valgte design kan være med til at give din have et helt unikt præg og et stærkt underlag.

Dine ønsker til belægning

Hos os er det vigtigt, at dine ønsker bliver hørt, så du bliver glad for det endelige resultat. Så hvad end det er brosten, chaussésten, brændt tegl eller en anden belægning med fliser, du ønsker, så har vi løsningen til dig. Sammen bliver vi enige om farver, former og størrelser, så du får det udtryk, du gerne vil have i din have. Vi vejleder og guider ud fra vores erfaring med belægning i samspil med dine ideer, så du får det bedste resultat, som er holdbart og noget, som du selv har sat præg på.

Nedenfor her på siden kan du se nogle eksempler på de typer af opgaver indenfor belægning, som vi har udført gennem tiden.

Kontakt os, hvis du er interesseret i ny belægning.

Tlf:     75 83 15 21

Mobil: 40 76 55 53

E-mail: morten@tshs.dk

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service • Frederikshøjvej 98, 7100 Vejle • CVR: 18285088 • Tlf: 75 83 15 21 • Mobil: 40 76 55 53 • E-mail: morten@tshs.dk