Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os på

40 76 55 53

Støttemur i haven

Vi kan opsætte den støttemur, du ønsker dig, så din have kan få nyt liv. En støttemur i haven giver mulighed for at lave beplantning i flere niveauer og herved skabe endnu mere liv i haven. Så står du og overvejer om, der skal ske noget i haven, så er en støttemur måske løsningen. Hos Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service sætter vi en stor ære i at skaffe dig den løsning, som du bliver gladest for i mange år fremover.

Nyt liv i haven med en støttemur

Vi kan udføre forskellige støttemure, det er bare med at fortælle os, hvad du forestiller dig og så skaber vi det. Ønsker du et mere rustikt look, skal du måske bruge grove, firkantede mursten eller ønsker du et mere blidt udtryk, skal det måske være runde sten. Når vi har opsat støttemuren kan du selv gå i gang med at plante blomster og planter lige efter eget ønske. 

Vi udfører det, du ønsker

Du bestemmer hvilke sten, der skal bruges til din støttemur. Du kan vælge mellem stilrene flisebelægninger rundt om et bed, som giver linjer og symmetri eller et mere rustikt look med stenopbyggede støttemure. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for udformningen af din nye støttemur.

Du kan her på siden se nogle af de tidligere opgaver, som vi har udført og lade dig inspirere. Hvis en støttemur er noget for dig, så kontakt os, så vi kan komme i gang med arbejdet.

Tlf.:    75 83 15 21

Mobil: 40 76 55 53

E-mail: morten@tshs.dk

Anlægsgartner Trædballe Skov & Have Service • Frederikshøjvej 98, 7100 Vejle • CVR: 18285088 • Tlf: 75 83 15 21 • Mobil: 40 76 55 53 • E-mail: morten@tshs.dk